Städning Täby

Hushållsnära tjänster på dina villkor

Städning

Kostnadseffektivt, med perfekt resultat

Vi erbjuder ett brett utbud inom städning som innefattar allt från fönsterputsning till trappstädning, städning av kontor och flyttstädning i Täby och andra delar av Storstockholm. Dessutom erbjuder vi tjänster inom trädgårdsskötsel och hemtjänst. För kortare uppdrag tar vi fast pris och för längre, löpande uppdrag ger vi en offert baserad bland annat på hur stora de ytor som behöver städas är, samt hur de är beskaffade.

Vi bokar först in ett besök för att ta en titt på utrymmena och vi rekommenderar att en storstädning bokas först, för att verkligen grundligt gå igenom alla ytor och se till att de är väl rengjorda så att detta kan bibehållas med löpande städunderhåll.  

Vi garanterar att du blir nöjd

Första gången vi kommer vill vi att du skall finnas på plats så att vi är säkra på att du är nöjd med vår service. Senare kan vi förstås genomföra arbetet på andra tider så att det inte stör i ditt schema. Tanken är ju som sagt att det skall vara avlastande för dig och vi har ett väldigt flexibelt städschema samt extrapersonal att tillgå vid behov. Det gör att du får jobbet snabbt utfört även om du brådskande behöver en extra städning eller vill lägga till någon extratjänst såsom tvättning eller strykning för dig som har hemstädning i Täby från oss. 

Alla kunder är välkomna

Ägare av hyres- eller bostadsrättsfastigheter behöver alltid hjälp med underhållet av trapphus och entréer. Här ger vi en 24-timmarsgaranti som innebär att vi kommer tillbaka och åtgärdar inom 24 timmar om det visar sig att det finns något att anmärka på. Vi gör kontinuerliga utvärderingar av jobbet med återkoppling från dig så att vi tillsammans arbetar för att städningen utförs till att motsvara dina förväntningar.

Mäklare är också varmt välkomna som kunder hos oss. Det är idag vanligt att mäklaren hjälper till att organisera flyttstädning som en del av mäklartjänsten. Där finns vi gärna tillhands som en pålitlig partner så att dina kunder får detta utfört när det passar dem bäst och till ett väldigt bra pris. Vi erbjuder också visningsstädning så att du är säker på att en bostad som skall visas eller fotograferas visas upp i topptillstånd.

Städning med RUT-avdrag

Privatpersoner har fördelen att de kan använda RUT-avdrag när de anlitar oss. RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och är ett avdrag för hushållsnära tjänster. Det har funnits tillgängligt sedan 2007, men det är fortfarande många som glömmer bort att använda sig av detta,  till exempel när de beställer flyttstädning eller tillfällig storstädning.

Man måste inte ha regelbunden veckostädning för att få använda sig av RUT-avdraget, men med tanke på att man kan dra av upp till 50000 kronor per år skulle vi vilja säga att det är väl värt att tänka över möjligheten att ta regelbunden hjälp med städningen för att utnyttja detta till fullo. 

Från och med 1 juli 2009 är det även möjligt att göra avdraget direkt på fakturan, vilket betyder att du, till skillnad från tidigare, inte behöver lägga ut pengarna själv först för att få tillbaka dem på deklarationen senare. Du får 50 % rabatt direkt! 

Spara tid med professionell städning i Täby

Att anlita ett städproffs gör också att städningen tar mindre tid i anspråk. Den som har stor erfarenhet av städning har helt enkelt en rutin som gör att det går snabbt och utförs systematiskt. Det är inget annat som kommer emellan heller, vilket annars kan vara fallet för den som själv försöker städa kontoret medan telefonen ringer med samtal från kunder, den som skurar trapphuset i bostadsrättshuset när grannen vill komma och prata om styrelsemötet eller den som rengör badrummet och barnen kommer springandes och vill ha hjälp med läxorna.

Det är svårt att hinna med städningen ordentligt själv och kräver ofta att man får lägga till ”övertid” för att få det gjort. Tid som man hellre lägger på annat. Den som har egen firma är väl medveten om hur mycket en timme är värd och kan då lätt se att våra paketerbjudanden på löpande städning är väldigt prisvärda. Vi kommer in och utför arbetet snabbt och effektivt så att det inte stör i din vardag. Att damma tavlorna eller torka bort fläckar på innerdörrar är det nog inte alla som gör varje gång det är dags att städa, men de stegen utför vi varje gång som del av vår tjänst.

Ett familjeföretag med kundfokus och miljötänk

Anlita oss på Städhuset för dina städtjänster! Vi är ett familjeföretag som starkt fokuserar på kvaliteten i våra tjänster. Vi försöker vara en partner för städning och andra hushållsnära tjänster för hela livet, från skolan till hemmet, kontoret och inom hemtjänst. 

Vi har ett aktivt miljöarbete där vi försöker minska den påverkan som vår verksamhet har på miljön. Bland annat så använder vi mikrofiberdukar i så stor utsträckning det går, vilket minimerar användningen av kemikalier. När vi väl måste använda kemikalier väljer vi alltid det mest miljövänliga produktalternativet som vi doserar enligt instruktionerna för att inte använda mer än vad som verkligen behövs. Vi använder miljövänliga och energisnåla tvättmaskiner och torktumlare till all vår företagstvätt.

Vi har ett aktivt utvecklings- och uppföljningsarbete för att kunna försäkra att vi bibehåller samma höga kvalitet på vårt arbete, vilket bland annat genomförs med hjälp av checklistor som vår personal följer, kvalitetskontroller varje månad med återkoppling till kunden, enkäter och ett Skype-konto (tillgängligt när du blir kund) som finns tillgängligt, där kunderna kan rapportera om något behöver åtgärdas 24 timmar om dygnet. 

Kontakta oss på Städhuset så går vi igenom vad vi kan göra för just dig!

Vi städar ditt hem så att du får tid över till annat!